Du vill ta makten över ditt arbetsliv.
Plötsligt får du makten över ditt liv.

Det mesta här i livet hör ihop och påverkar dig. Det är inte så konstigt om du till exempel har ont i ryggen, att det beror på stress. Det fysiska och psykiska hör samman. Det är ett arbete i sig att finna din rätta plats i både privat- och arbetslivet. Men det är ett arbete som du investerar i dig själv och som kan bli väldigt lustfyllt och roligt om du använder rätt verktyg.

Många coacher lovar en ny karriär redan innan processen startat, men det gör inte vi. Vi har sett det hända så många gånger: Människor kommer hit för att byta jobb, men under resans gång upptäcker de att de redan har rätt plattform och att enkla förändringar hjälper dem att trivas och utvecklas precis där de är. Eller tvärtom: Människor kommer hit för att växa i sin yrkesroll, eller stärka sin position på jobbet och resultatet blir en helt ny karriär som man kanske innerst inne länge gått och drömt om.

Finn dina egna nycklar

Coaching kan tydliggöra och ge dig verktyg och motivation att ta tag i saker som du kanske redan är medveten om, men också leda till att du får en helt ny syn på din tillvaro som leder till helt nya beslut, målsättningar och prioriteringar. Många som kommer till oss för att till exempel hitta ett nytt jobb får plötsligt också ett ”helt nytt liv”.

Ofta går vi omkring med egenvalda sanningar och roller. Tar du på dig ett tvång att alltid vara den ”duktiga flickan”? Upplever du dig som en ”bluff” på arbetet och har en oro för att allt ska falla ihop som ett korthus? Känner du dig stark och presterande på utsidan men svag och vilsen inombords? Att vara nyfiken på sig själv är värdefullt. Ofta kan det vara så att vi har en rutin eller trygghet i att gå vidare på våra egna upptrampade stigar. Men är egenvalda sanningar alltid sanna? Om du tänker efter så har det säkert hänt en del saker under ditt liv de senaste fem åren och förmodligen är du inte samma person som du var för 5 år sedan.

Coaching hjälper dig att hitta rätt nyckel som kan frigöra din potential och även hitta lösningar på eventuella bekymmer du bär på.

Vi gör en plan anpassad just för dig

Vi är övertygade om att det är viktigt att individanpassa alla våra processer. Vad du behöver just nu är unikt just för dig.

Vi är certifierade coacher och har ett systemiskt perspektiv på dig som individ. Vi arbetar utifrån att allt i ditt liv hör ihop såsom ekonomi, jobb, fritid, relationer etc. Vi är även övertygade om att din fysiska hälsa hör ihop med ditt psykiska välmående.

Att påbörja en coachingprocess kan resultera i att du utvecklas mer än du kanske förväntat dig.

All coaching sker under konfidentiella former både under och efter processen. Vi träffas så många gånger det behövs efter dina behov. Om du är nyfiken och vill veta mer om coaching och vad vi kan erbjuda är du välkommen att kontakta oss.

Eleonor Sjunnevik
EMCC-cerifierad coach
Tel: 073 50 17 810 Maileleonor@escoaching.se

Exempel på när du kan vända dig till oss

  • Du har fastnat och vill upptäcka dig själv på nytt.
  • Du vill byta jobb och kanske vill byta bransch men vet inte vart eller hur?
  • Kanske känns det som om arbetsmarknaden ignorerar dig, då utgår vi från det och tittar på orsaker och verkan i din personliga process.
  • Du vill förverkliga dina drömmar och göra stora förändringar i ditt arbetsliv och karriär. Men kanske behöver få en strategi på hur det ska gå till.

Vi arbetar även med omställningsarbete. Hör av dig för mer information om detta.