Hos oss växer vi tillsammans.

Söker du konsulter?

Vi är den lilla utmanaren i branschen

När vi startade vår verksamhet så var det för att utveckla rekryteringsprocessen genom att involvera kärnvärden och varumärkestänk i våra uppdrag. För oss är det en självklarhet att hitta rätt kompetens, men vi ville också hitta människor som kommer att älska att gå till jobbet på morgonen.

Med erfarenhet från IT-branschen där kraven på kompetens är hög i samband med brist på kandidater, så ville vi hjälpa till att ”skapa” attraktiva arbetsplatser. Och framförallt kommunicera det utåt mot IT-stjärnorna i branschen. Vi började i och med det att arbeta med Employer Branding, långt innan det var ett begrepp på marknaden.

I vår konsultverksamhet tänker vi såklart likadant. Vi erbjuder rätt konsultkompetens i kombination med att bygga goda relationer på lång sikt för alla parter. I framtiden blir det alltmer viktigt att använda sig av marknadsföring för att locka till sig rätt medarbetare. Företag måste då också göra sig attraktiva som arbetsgivare och kommunicera det utåt på rätt sätt.

Självklart har vi också arbetat på det här sättet i vår egen verksamhet under vårt eget varumärke. Det har till exempel sedan starten varit extremt viktigt för oss att synliggöra och återkoppla till alla parter i rekryteringsprocesser. Vilket också gjort att i stort sett alla involverade har fått ett positivt intryck. Det har gjort att vi har fått en gedigen kompetensbank i form av personer med imponerande cv:n – som delvis blev starten för vår konsultverksamhet.

Värdefulla arbetsplatser får värdefulla medarbetare!

Lite om oss:

  • Vi är det lilla företaget och den sympatiska utmanaren i branschen.
  • Vi har ett brett nätverk med intressanta personer inom olika branscher.

Är du konsult?

Gör din karriärresa med oss

Vill du känna friheten i att vara konsult men samtidigt känna dig delaktig i en gemenskap? Hos våra underbara kunder kan vi erbjuda inspirerande arbetsplatser där du kan växa och utvecklas. Vi har kunder inom olika branscher som söker den bästa kompetensen inom respektive områden. Som en i vårt team får du tillgång till ett fantastiskt nätverk och vi blir en engagerad partner för att ge dig rätt möjligheter. I dagsläget har vi konsulter inom HR, Ekonomi, IT och Juridik. Det som är signifikant är att våra konsulter är mycket erfarna och har gedigen kunskap att bidra med i sina uppdrag.

I vår konsultverksamhet väger vi in fler saker än att ”bara tillsätta konsulttjänster”. Vi vill vara med på ett hörn och skapa kreativa arbetsplatser där medarbetare trivs ihop. Bra människor gör bra saker tillsammans!

Du är välkommen att höra av dig!

Det här kan vi erbjuda dig:

  • Intressanta och utvecklande konsultuppdrag.
  • Ett brett nätverk som kan generera nya och oväntade möjligheter för dig.
  • Inspirerande kostnadsfria frukostseminarium med intressanta talare.
  • Vi är det lilla personliga företaget där du blir en i familjen.

Om du är arbetsgivare i behov av konsulter, eller vill arbeta som konsult. Kontakta oss:

Niclas Sjunnevik
Sälj- & konsultansvarig
Tel: 076 525 15 03 Mail: niclas@escoaching.se